donderdag 14 juli 2011

Het inrichten is begonnen.....

Ik heb al weleens wat foto's laten zien van "ons project" op de camping in Warmond. Eindelijk is de binnenkant helemaal klaar. Ja dan begint mijn taak.....het inrichten. Het is nog erg kaal maar dat is niet erg. Ik heb voor alles een beeld in mijn hoofd en dat is niet overal te koop. Zoiets moet groeien.Een stukje keuken. Helaas geen aanrecht van natuursteen. Ja het blijft een caravan (roep mijn vriend regelmatig). 


Dit is de andere kant van de keuken. Mijn jongste dochter vindt het nog steeds raar dat de theepot aan een kapstok hangt. Deze kreeg van een vriendin en ik vind hem te mooi om in de kast te zetten. En na gebruikt was ik hem af en hang hem gewoon weer op.
Als het s'avonds te koud is om buiten te zitten dan gaan lekker binnen zitten. Gezellig wijntje, JDA op schoot en de kaarsjes aan.

En om overdag de vliegen en in de avond de muggen buiten te houden hangt het voor vele bekende ikea gordijn voor de deur.Het is een enorme klus geweest om deze droom werkelijkheid te maken. Maar het is het zeker waard geweest.Dit bordje kregen we van mijn ouders en zegt eigenlijk alles.


Veel liefs
Suzanne

   

3 opmerkingen:

 1. hoi echt heel mooie geworden een dit is op de camping superrrrr liefs rommy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Suzanne, bedankt voor je berichtje! Wat is het gezellig bij jou, ik zet je in mijn leeslijst.
  Groetjes Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Suzanne,

  wat een prachtcaravan hebben jullie en wat heb je het gezellig gemaakt!
  Heel herkenbaar dat je al in je hoofd hebt wat je erin wil en dat je geduld {niet mijn sterkste punt} moet hebben om te vinden wat je zoekt
  maar het ziet er echt heel gezellig uit

  bedankt voor je reactie op mijn post en wat leuk om te lezen dat mijn blog 1 van jouw favoriete is

  Lieve groetjes,
  Tamar

  BeantwoordenVerwijderen