woensdag 1 juni 2011

Verrassend goed bericht

Zoals jullie kunnen zien ben ik een tijd afwezig geweest. Het was weer helemaal ellende met mijn buik. Ik heb zelfs vorige week een nachtje in het ziekenhuis moeten doorbrengen. Nou eigenlijk ben ik er een beetje klaar mee. Ik kon ook telkens niets leuks verzinnen om te plaatsen of de moed niet opbrengen. 

Maar dan plots gebeurt er zo iets leuks. Zie ik bij het blog van Marianne van Verrassend Goed dat IK 2 entreekaarten heb gewonnen voor mijn favoriete fair Olmenhorst in Lisserbroek. 
Nou wist ik natuurlijk dat ik had meegedaan met haar give away maar nooit verwacht ook te winnen. Ik ging spontaan huilen en lachen tegelijk (waarschijnlijk ook door de hormoonpillen die momenteel slik). Mijn vriend die boven zat was in 1 sprong van de trap af. Die schrok zich rot en dacht wat nu weer. 

Ik heb Marianne al gemaild dat ze niet weet hoe gelukkig ze mij hiermee maakt. Misschien een overdreven reactie maar soms heeft een mens iets leuks nodig om alles weer positief te kunnen bekijken.

Het is echt de moeite waard om eens op haar blog http://www.verrassendgoed.blogspot.com/ te kijken. Ze verkoopt zulke leuke spulletjes. Ik ben erg benieuwd naar haar stand.

Al die energie die in gisteren ineens kreeg heb ik vandaag gelijk gebruikt. Ik heb mijn "theedrinkenlunchplekjemetmooiweer" opgefleurd. 
   

Mag van mij nog veel meer opgefleurd worden maar het begin is er. Het mandje kreeg pas van mijn tante Wil.Het rekje heb ik vorig jaar op de markt in Lille gekocht. De lei heeft mijn vriend meegenomen van een bevriende dakdekker. (Ik krijg er binnenkort veel meer). Ook kreeg ik het hartje een aantal weken geleden van hem. 

We vertrekken morgen (eindelijk na 3 weken) weer naar Warmond dus kan ik er nog niet van genieten. Is niet erg want Warmond is ook genieten. Heerlijk in de tuin zitten of een beetje rommel. Drie weken geleden zag het er nog zo uit.


Er is nog veel te doen. Bijvoorbeeld de pilaar met lamp wil ik helemaal zwart verven, het steigerhout willen we nog een grijze look geven, ook komt er van steigerhout een opstap bij de 2 openslaande deuren. Maar alles op zijn tijd.


Ik ben erg benieuwd hoe alles is gaan groeien en bloeien in de tuin.
Nou ik ben weer helemaal terug en zit weer vol ideeen. Ik beloof dat ik weer meer ga posten. Ik heb er weer helemaal zin in. Bedankt Marianne.

Liefs en tot snel,

Suzanne 

2 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd met je give away, het is je gegund, geniet ervan.

  wat een gaaf rekje aan de muur.

  en een hele fijne vakantie,

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. van harte met je give away een wat een lief rekje heb je op de foto staan super lief hoor groetjes rommy

  BeantwoordenVerwijderen