dinsdag 19 april 2011

Op de camping lalalalala

Dit zingen mijn dochters bijna ieder weekend als wij de afslag Warmond nemen op de snelweg. 
En ook eindelijk wordt het gezellig met andere kindjes. Ze zijn maanden lang met mama of met papa geweest toen er nog niets te beleven viel. Ze vonden er toen ook niks aan. Papa vaak met opa en 2 ooms die maar bezig waren. Mama die maar met een duimstok liep om alles weer eens op te meten. En dan was het er ook nog koud. Maar dit afzien heeft wel iets opgeleverd.


Ik was zelf een aantal weken niet geweest. Ik was even helemaal stil (dit is vrij bijzonder in mijn geval). Er moet nog zoveel gebeuren. De heg moet gaan groeien, bestrating nog worden afgemaakt, verder de tuin beplanten, grote buitentafel maken, afwerken van de onderkant van het chalet (ja sorry ik vind het echt geen caravan meer), ect.


Ja ook aan de binnenkant moet er nog het een en ander worden gedaan. Stopcontacten zijn inmiddels geplaats. De vloer wordt in dezer dagen geleverd. Ja ja en dan het inrichten beginnen. Zoals je kunt zien kon ik het niet laten om alvast iets in het raamkozijn te zetten. Maurice stond al hoofdschuddend te lachen: "Je kan het niet laten".  Nog even wachten en dan gaat mijn werk beginnen. Ik hou jullie op de hoogte.

Liefs Suzanne


6 opmerkingen:

 1. veel plezier met de klusjes daar....
  fijne dagen

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes verder en wat ziet hij er al mooi uit!

  Groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijna mag jij je gang gaan! Heerlijk...lekker helemaal opnieuw beginnen met inrichten. Wel leuk zo'n chalet om in het weekend naar toe te gaan. Groetjes Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Suzanne, wat leuk dat je een reaktie naliet op mijn blog want zo heb ik nu dat van jouw ook gevonden en ik ga je volgen hoor. Ben heel erg benieuwd hoe jullie chalet er verder gaat uitzien want dit is al heel erg veelbelovend hoor!
  Het lijkt me ontzettend leuk om zo een 'tweede' huisje te kunnen inrichten,
  fijne dag verder van Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n huisje buiten. Lekker naar je eigen stijl inrichten en dan genieten.
  Veel plezier en heerlijke dagen gewenst.

  warme groet,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Via Verrassend Goed kwam ik op je blog terecht. Wat een gezellig tweede huis hebben jullie. Dit gaat door jou mooi gestyled worden!

  Ik ga je volgen hoor.
  Gezellig!
  Lieve groet

  Alma

  BeantwoordenVerwijderen