vrijdag 18 maart 2011

Zeepjes

Mijn oudste dochter, Nikki, wordt alweer 8 jaar volgende week. Ze wordt zo groot. Niet in lengte (al jaren de kleinste van de klas) maar in haar doen en laten. Net als haar moeder moet altijd alles "leuk" staan. Niet alleen kleding maar ook in huis. Vroeger liep ze al met een schoonmaakdoekje achter mij aan om alles net weer even anders neer te zetten. We hebben dan ook de afspraak gemaakt dat Nikki mag bepalen hoe alles in haar kamer staat en mama in de rest van het huis. Dat is soms erg moeilijk. Ik  moet vaak uitleggen waarom ik die spullen, op die manier, op dat kastje heb neergezet. Gelukkig krijg ik ook steeds meer complimenten. Onze smaak komt steeds dichter bij elkaar.  

Nu wil Nikki met haar vriendinnen niet naar de binnenspeeltuin, bolwen of spelletjes doen. Maar mooie zeepkettingen maken. Dus zijn we druk bezig met het verzamelen van spullentjes. Eerst natuurlijk de zeepjes via MP.


Hartjes kleine en groot en roosjes. En wat ruiken ze lekker.

Na wat navraag bij een collega/vriendin die zelf zeep maakt kreeg ik van haar een hele tas vol met heerlijke en prachtige zeep.


Het lijken net heerlijke taarten. Je zou het bijna gaan opeten. En het ruikt zo lekker.Ik vind het zo lief van haar. Ik heb gelijk een bestelling doorgegeven en ik heb daar ook al een plekje voor bedacht.

Morgen gaan we op zoek naar touw, lint, kraalen en ander leuks om volgende week mooi zeepkettingen van te maken. Ik ben benieuwd wat het kleine dametje allemaal uitzoekt.

Volgende week volgt het resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten