vrijdag 16 september 2011

Op de kast

Ik had weer eens problemen met mijn laptop. Bij mijn vorige post kon ik alleen maar foto's plaatsten. Ook kon ik geen berichtjes op andere blogs achter laten. Maar gelukkig is het probleem weer verholpen. Dus ik ben weer helemaal aanwezig.

Ik heb in de tussentijd niet stil gezeten.
Er begint weer een nieuw seizoen en dat betekend bij mij altijd.....schuiven met die handel.
De hele huiskamer moest weer om. Kast 2 meter opzij, bank van ene naar andere muur, stoel die voor in de huiskamer stond naar ander kant van de huiskamer, andere kast verkocht via MP, ect. ect. Maar dat betekend natuurlijk ook dat alles weer opnieuw moeten worden "opgestyld". Hier een foto van het kleine kastje:Ook op de grote kast moest alles weer worden veranderd.


Deze kast kocht 6 jaar geleden bij een in- en verkoop handelaar van inboedels. Ik wist op het moment dat ik hem zag staan dat ik hem moest kopen. Wat ooit gebeurt deze kast gaat nooit meer weg (......denk ik). De oude kist vond mijn vriend 2 maanden geleden op straat. De vogelkooi heb ik al jaren (volgens mij ooit in Noordwijk gekocht) en de gedroogde dadeltak komt van Verrassend goed. Echt weer super services. Ik stuurde donderdagavond een mail met de vraag of ze ook gedroogde dadeltakken verkochten, vrijdag belde Marianne mij op en zaterdag had ik ze (per post) in huis. Ik weet niet wat ze mee heeft gedaan maar ze ruiken zo lekker. 

Fijn weekend.

Suzanne   

2 opmerkingen:

  1. wat een mooi plaatje heb je er van gemakt super fijne dag rommy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi die dadeltakken....geeft gelijk sfeer!
    Groetjes van Nicole

    BeantwoordenVerwijderen