dinsdag 15 februari 2011

Tijd vliegt voorbij..................

Ja de tijd vliegt voorbij. Net zoals iedereen heb ik het ook zo druk. Werken, huishouden, kinderen, enz. Dus tijd voor wat rust. Maar laten we daar nou net geen tijd voor hebben. Zoals ik al eerder schreef zijn we bezig met het project "2e huisje". Heel leuk tussen Sassenheim en Warmond. Met heel veel vaarwater in de omgeving. Zoals beloofd hier een paar foto's.

 
Het is natuurlijk helemaal nog niet zoals wij het in ons hoofd hebben. Maar dat gaat helemaal goed komen. Ik hou jullie op de hoogte.

Ik moet wel eerlijk zijn. Ik heb het natuurlijk druk met "hoe gaan we het inrichten". Maar niet met het bouwen en sjouwen. Af en toe langsrijden met broodjes of gebakken vis. Dan weer hier en daar iets opmeten.

Ik heb natuurlijk ook alweer een aantal leuke spulletjes gevonden.....Altijd leuk een oud onderstel van een naaimachine. Deze komt waarschijnlijk buiten met plantjes, een vogeldrinkschaal (gehad met kerst) en nog wat andere spulletjes.  
Dit oude emaille maatkannetje vond in de kringloop.  Ik vond het zo leuk dat ik het nog even thuis heb neergezet met rozen.


Let niet op de rommel die er nu op ligt.
Deze ga ik waarschijnlijk buiten hangen boven de tuintafel. Leuk met allemaal plantjes, takjes, hartjes en andere leuke rommel. Was een tip van mijn collega Judy. Zij had het gezien op Texel. Judy bedankt!!!!!!

Er moet zoveel gebeuren. Ik heb zoveel leuke ideeen in mijn hoofd. Ik ben er alleen nog niet overuit wat ik voor de ramen ga hangen. Dus tips zijn welkom...........Geen opmerkingen:

Een reactie posten